Fixa till ett pysselrum

Är ni en kreativ familj och gillar att hålla på och pyssla i hemmet så kanske det finns en anledning att fixa till ett pysselrum. Det kan vara skönt att ha ett rum där man samlar allt som har med pyssel att göra och man kanske inte regelbundet behöver städa undan. Det kan vara enkelt att bara stänga dörren till ett rum utan att se förödelsen där inne.

Kombinerat pyssel- och gästrum

Nu kanske man inte har överflöd av rum så att man kan avvara ett rum bara för familjens pysslande. Då kan det vara schysst att skapa ett kombinerat pyssel- och gästrum. För att få sängplats så ta en titt på en smart lösning som inredningsföretaget PMI Hotellinteriör har tagit fram. Tanken är för hotell men fungerar ypperligt för ett gästrum hemma hos er. Den bygger bara 30 centimeter från vägg och uppfälld så får du mycket golvyta i rummet för ert pysslande. Se till att ha bord och annat på hjul som kan styras om när ni ska ha gäster.

Ordning och reda

Det är viktigt att man har ordning och reda i sitt pysselrum. Alla har vi våra sätt att förvara material och annat som vi använder då vi pysslar. Det gäller att hitta de bästa sätten. Hos Pinterest så kan du hitta inspiration till både förvaring i ditt pysselrum men också hur du inreder rummet. De flesta vill att det ska vara smidiga lösningar som inte tar upp allt för stor plats och det ska vara enkelt att hitta det man vill använda. Du hittar säkert flera smarta sätt hur du vill ha det i ditt rum för pysslet. Välj något och prova vad som passar dig bäst.