by
on
under
Permalink

Allt för dig som åker alpint

Vintern närmar sig och det är dags att planera inför säsongens aktiviteter. En av de populäraste vinteraktiviteterna för oss svenskar är skidåkning. Att ta på sig skidkläderna, knäppa fast pjäxorna och ta liften upp för backen blir plötsligt vardag under skidsemestern.

Det finns inte mycket som slår känslan av att glida ner för backen en vacker vinterdag. Dock krävs det rätt mycket utrustning för att åka skidor. Många väljer att hyra, men för dig som åker mycket och ofta kan det vara bättre att äga din egen utrustning.

Det här behöver du när du åker skidor

Först och främst behöver du skidor i rätt längd och utförande. Till skidorna behöver du även ett par stavar, samt pjäxor som passar dig perfekt för att du ska kunna åka bekvämt och undvika onödiga skador.

Utöver det är det även bra att ha en snygg och skön hjälm och passande skidglasögon. Ordentliga skidåkningskläder som jacka, termobyxor och handskar behöver du också för att hålla dig varm. Matcha dina skidkläder med hjälmen, pjäxorna och skidorna så kommer du se riktigt fräck ut i backen.

Allting du behöver inför skidresan finns att handla på näten. Gå in och beställ online redan idag så att du är redo när den första snön faller.