by
on
under
Permalink

Gör din elektronik mer personlig

2705602-two-women-using-mobile-devicesPrecis som vi tidigare har skrivit är det ju handgjorda och personliga smycken och accessoarer som verkligen är stort i vår. Men en sak som vi inte får glömma är ju att det också går att designa andra saker, ofta på väldigt enkla och smidiga sätt. Vad sägs om en helt egendesignad kudde till soffan eller sängen? Eller ett skal för mobiltelefonen?I en tid där nästan alla är beroende av sin smartphone för att klara av vardagen så kan vi behöva skilja den från alla andras för att vi inte ska blanda ihop dem. Genom att designa ett unikt skal kan du alltid vara säker på att det är rätt telefon du får med dig i farten.

Designa ett personligt skal till din smartphone

Genom att ladda upp fotografier eller skanna in teckningar, målningar eller broderier så är det möjligt att enkelt designa ett helt unikt mobilskal.

Mobilskalet – den nya plånboksbilden?

Förr brukade man ha bilder på sina nära och kära i plånboken. Nu för tiden är det sällan man har framkallade fotografier, istället ligger de i telefonen, på Facebook eller på en hårddisk. Men varför inte välja att alltid ha bilden på dina vänner, ditt barn eller dina husdjur framme? Ett snyggt och personligt skal med bilder på de du älskar kan garanterat pigga upp en annars trist dag.