by
on
under
Permalink

Unikt online

Vi har tidigare nämnt att det är de unika och personliga smyckena som sticker ut i vår. Så är även trenden för de övriga accessoarerna. Genom att du skaffar dig en uppsättning accessoarer som är handgjorda och unika kommer du att vara klädd vilka plagg du än sätter på dig. Möt våren med en personlig prägel.Genom att Internet vuxit sig så stor finns det idag många fantastiska sajter online som säljer otroligt snygga och unika accessoarer. Du behöver inte längre bo i Stockholms innerstad för att haka på och införskaffa de senaste accessoarerna, du kan lika väl göra det hemifrån din vardagsrumssoffa i Norrlands inland. Det är det som är charmen med att handla online. Det finns allt du söker, det gäller bara att veta vart du ska söka.johanna-n

Smycken

Om vi börjar med en viktig del inom accessoarer, smycken. Dessa accessoarer är något som du alltid visar upp och bär närmast kroppen. En accessoar som används alltjämt och passar till vilken outfit du än väljer. Här har vi en ny favorit shop som vi gärna vill berätta om. Det är en webbshop som säljer unika och handgjorda smycken, med inspiration från Norrländska skogar i ett unikt möte med Thailand. Företaget heter Johanna-n och har sitt säte i Umeå. Här finns fantastiska kollektioner av smycken i mässing och silver. Vill du skapa en norrländsk approach är det kollektionen Björk du ska välja. Här finns vackra ringar, halsband och armband i skira handgjorda björkkvistar i silver. Riktigt snygga. En känd person som anammat Johanna-n:s smycken är Titiyo, en person som visats mycket i tv-rutan den senaste tiden, ofta bärandes av dessa smycken.

Väskor

På väskfronten är det också personlig och unik stil som gäller. Många tror då att det behövs små märken som inte alla känner till för att hitta en väska som är framstående och unik. Så är inte riktigt fallet med väskan. Eftersom väskan är en accessoar som kostar en del gäller det att hitta en väska som står sig över tid, som samtidigt är unik i sig. För att vara säker på att välja en väska som är inne och rätt i tiden men som även står sig över ett par är är att välja klassiska märken. Ett märke som är väldigt trendigt i vår, som varit det i många år är klassiska Versace. För i vår har de släppt en väska som bland annat bärs av Lady Gaga, en ursnygg väska i klassisk design med exklusiva detaljer. Väskan går att få i klassiskt vitt och svart men även i många härliga pasteller. Helt rätt för våren 2014.