Alltför din odling och trädgård i sommar

Om du vill ha en lugn och rolig sommar, bör du plantera och göra det fint i din trädgård. Det ger både motion och handarbete, samtidigt som du får ta del av ett underbart resultat. Odla dina favoritfrukter, grönsaker eller blommor och fyll dina rabatter och pallkragar med grönska.

Njut av naturen

Det är viktigt att du tar det lugnt och tar vara på din semester. Njut av solens strålar, ljumna kvällar och vacker natur. Spendera dagarna ute i trädgården och ta hand om dina växter. När du är ute får du frisk luft, och D-vitamin från solen som båda är viktiga för dig och din kropp.

Med en vacker och grönskande trädgård, kan du även bli mer motiverad att bjuda hem vänner och familj. Bjud på fika bland blommorna eller laga en god middag av dina egenproducerade grönsaker och bär. Du får uppleva nya smaker och även äta mat som både är goda och nyttiga. Beställ på nätet för att hitta ett brett utbud av spännande bär, grönsaker och blommor. Hitta nya favoriter och använd dina råvaror i din matlagning. Bjud på en hemmagjord paj, sallad eller grillade grönsaker. Allt från din egen trädgård.