Dekorera ditt hem på bästa sätt

För att du ska kunna känna dig hemma i din egna bostad räcker det oftast inte bara att fylla ditt hem med möbler och olika snygga dekorationer utan någon eftertanke. Det är viktigt att du tänker på vad du mår bra av samt vilken känsla du vill ge ditt hem.

INRED HEMMET EFTER PERSONLIGHET

Att dekorera hemmet med en personlig stil är många gånger lättare sagt än gjort. Det är ibland svårt att finna inspiration till inredning och dekoration. I sådant fall kan det vara bra att först tänka på mindre detaljer, som exempelvis färgdetaljerna i vardagsrummet för en ny vibb.

TIPS PÅ DEKORATION TILL HEMMET

Dekor som ger snabb förändring är förutom tavlor och att arbeta med kontraster, exempelvis snygga stora vaser, de är vackra samt fyller en funktion. Stora stilrena vaser är i sig själva enastående konstföremål, sätter du dessutom en vacker blomma i den har du dekorationer som lyser upp hela rummet. Mattor är en annan markant detaljförändring, det finns många mattor av olika former, storlekar och material. Välj stilrena mattor som matchar gardiner och exempelvis vaser eller krukor Inred med textiler, det är trendigt med textiler överallt i hemmet. Det ska vara kuddar och textiler överallt, inget är för mycket, du kan handla online för att hitta billiga dekorationer.