Pyssel för hela familjen

Vi spenderar alltmer tid framför olika skärmar, därför kan det vara bra att ta en paus och umgås med familjen. Pyssel ni kan göra tillsammans är ett roligt sätt att spendera tid ihop. Det kan vara ett spel, pussel eller något annat ni allihop gillar.

Handla det ni behöver för att göra tiden tillsammans roligare. Det behöver inte heller vara hemma utan ni kanske vill hitta på något då ni reser för att få tiden att gå.

Olika pyssel tillsammans

Brädspel har alltid varit något familjer och vänner har spelat tillsammans. Det har faktiskt funnits i över 5000 år, såklart har det dock utvecklats under årens gång. Idag finns det brädspel som passar alla åldrar och intressen. Är frågesport er familjs grej kan ni välja ett spel med frågor eller så kanske det känns roligare att vara lite mer kreativ. Brädspel är inte bara ett roligt sätt att fördriva tiden på utan det finns även många spel som utvecklar hjärnan.

Om ni är en familj som tycker mer om verkligt pyssel istället för spel finns det även många alternativ för er. Förutom det klassiska pusslet med olika många bitar finns det även annat att välja på. Ni kan till exempel tillverka smycken ihop, eller pyssla ihop några presenter eller kort.