by
on
under
Permalink

Ta hand om din kropp med bra produkter

Visste du att huden har en rad viktiga funktioner i kroppen? Huden har många viktiga funktioner. Bland annat skyddar den kroppen mot virus, bakterier och mot solens skadliga strålar. Huden hjälper även till att hålla kroppstemperaturen på rätt nivå. Samtidigt lagrar den också vätska och fett för att hindrar kroppen från att torka ut. Huden är vårt största organ och det är därför viktigt att ta extra bra hand om den med bra produkter.

Variera din hudvård

Ta hand om din hud på bästa sätt genom att ta del av hudvårdstips och att använda rätt produkter. På Babyface hittar du enkelt bra produkter för just din hud. Se över om du har torr hud, fet hud eller en kombinerad hud. I takt med årstiderna förändras, förändras även huden. Detta innebär att du exempelvis kan behöva en viss typ av produkt på sommaren, medan en helt annan produkt under vinterhalvåret. Testat dig fram och se vad som passar dig.

Inventera badrumsskåpet

Titta även i badrumsskåpet om du har gamla produkter som har gått ut. På varje produkt ser du ett nummer. Numret visar hur många månader en produkt håller från att du öppnar den.